tuff som jag!(?)

Ni vet när man skulle vara cool och tuff när man gick i trean och alla ettor och tvåor skulle se upp till en och typ inte våga prata med en alls för varje gång dom sa nåt så blängde man på dom med den där "nej"-blicken som gjorde att dom skyndade sig därifrån så fort dom bara kunde? Jag var aldrig riktigt så tuff.  Tro mig, jag försökte! Men gud välsignade mig tydligen med en otroligt god själ. Idag var jag och Elsy och såg på innebandy och motståndarlaget spelade sådär fult, med psykningar och shit och jag önskade att jag var med och nån psykade mig och jag bara "du blir ju inte snyggare för att du psykar!" typ och så. För det blir man ju inte. Men man kanske känner sig sådär tuff och cool.

Nu ska jag ta mig ett glas julmust och filosofera över varför facebook har blivit så dåligt.




KOLLA DET HÄR


Heeelt otroligt.


Godis eeee gott

Ja, jag har en godispåse i skafferiet, men jag är inte mer än människa.

Idag köpte jag världens coolaste grejer på världens o-coolaste affär. Woho ett sånt kap! Air-five!
Imorrn tänkte jag sätta mig på bussen till stan för att köpa ett par skor, och mest för känslan att jag faktiskt gör något av mina dagar. Nån som vill hänka? Nä, trodde väl det. Hoppas hoppas hoppas att jag hittar några. Annars får du väl se det som en utflykt, sa min mamma när jag uttryckte min oro över ospenderade pengar. Släng på en kanelbulle och en ferre så är ju kalas! Men jag har i alla fall en deodorant som luktar gott.

Snart är det dags för audition i Stockholm och jag är nervös. Men det ska väl gå det också!

höhö

Haha, alltså, jag hade nåt på tungan men nu minns jag inte vad det var!

Done and done!

Äntligen är flygticketen (?) bokad! Det var först efter att jag bokat som jag började fundera på hur fan jag skulle ta mig till umeå till klockan 10.10. Men jag behöll lugnet och nu är även det fixat! Jag slaggar på Martys soffa och drar till umeå klockan 05.50 dagen därpå. Jag vet, men det får gå! Kan tillochmed bli tidigare, men det hoppas jag ju inte.

Nu är det bara till att repa och repa och repa!

På återskrivelse!

Babbel baby

Helosan måste verkligen vara världens bästa uppfinning! Så tack den som nu blandade ihop massa grejer till världens bästa handkräm. Jag ska för övrigt tatuera mig, blir nog till jul skulle jag tro. Det blir fint! Diskret, snyggt och helt enkelt väldigt fint. Hoppas jag. Jag kanske har världens sämsta smak. Men det tror jag ju inte! Fast jag vågar inte berätta vad jag ska tatuera för då kanske folk säger att det är fult. Jag föredrar nog hellre ett falsk, fast väldigt verklighetstroget, "guuu så fiiint!". Tror jag. Nu blev jag osäker. Äh, jag lämnar det där!

Jag måste verkligen sluta sitta som en jävla kärring framför datorn. Annars kommer jag inom en snar framtid ha bytt plats på de flesta av kotorna. Jag tror inte att det är normalt att det ska knaka i hela ryggen när man sträcker på sig. Fast det är ganska skönt. Och så vill jag shoppa! Men jag ska inte. Jag måste ta körkortet. Sen när det är gjort, ska jag shoppa som ett grattis till mig själv. Vilken bra idé! Sjukt bra motivation till ett billigt körkort. Det förtjänar jag en klapp på axeln för så det får jag nu.

Godnatt på er!

Jahapp

Idag har det regnat. OCH snöat. Knäppt va.
Jag vet egentligen inte vad jag ska skriva. Jag fotade, men det var inte så kul. Jag känner mig mest trött och lite nödig.

Jag och Johanna skulle boka våra flygbiljetter idag. Men det krånglade, så då ringde hon dit och då var det en norsk som svarade och ja, dom låter väldigt käcka och så men man fattar ju fan inte vad dom säger. Så det blev inga bokade biljetter idag. Men morgondagen känns som en bra dag att återigen försöka bränna lite pengar.




En bra helg.

Nu har Sofie lämnat mig för värmland igen! Fast hennes utväxt blev i alla fall färgad till ett goode bra resultat, must say. Den här helgen har fan varit den bästa på länge. Fast jag skulle inte rekommendera att dra nykter till Caps. Det låter hemskt, och det var det också. Det är trångt och folk står tre cm ifrån en med fulla ölglas som man bara väntar ska spillas ut över en. Det var relativt obehagligt.

Ikväll funderade jag på att hyra en film, men jag känner fan mer för att fota. Det ska bli kul!
Jag återkommer nog senare efter att jag varit på Ica och fått inspiration!
Puss.

P.s Sofie, jag saknar dig redan! D.s

SOFIE

Jag och Erika bestämde en myskväll med Idol och annat gottit. Istället fick jag Sofie! Som jag har saknat henne!
Såhär var det.
Jag pratade med Sofie på msn, babblade på om ingenting som vanligt, när hon säger: Jag har en överraskning till dig! Haha, vadå? säger jag. Det kan jag ju inte säga, säger hon då. Men geeeree, du kommer säkert hit!
Haha, vadå, skulle jag ta tåget från Karlstad upp och vända eller? Haha, njä, okej, säger jag då. Jag skulle få veta på torsdag ..kanske. Alltså igår. Men jag tänkte aldrig på att fråga så dagen rullade på som vanligt. På fredagen skulle jag och Erika se Idol på kvällen. Jag ringde och hon sa att hon kunde komma förbi och hämta mig. Jaha, tänkte jag, har Erika skaffat bil! Jag springer nerför trapporna i mitt hus för att möta henne och åka mot Konsum. Hon ser lite konstig ut, tänker jag, sjukt ivrig typ. Jag slänger upp dörren och tittar frågande på henne. Hon ser fortfarande lika konstig ut. Haha, kom då, fishuve! säger jag och går mot bilen. Men hon står kvar, så då vänder jag mig om för att fråga varför hon ser så konstig ut och sen får jag årets chock. DÄR STÅR VÄRLDENS BÄSTA SOFIE!!!!!! Jag flyyyger som vinden, hoppar på henne, kramar henne, skrattar och sen börjar jag lipa. Ja, lite känslig, jag vet. Sen börjar jag skratta, sen lipar jag lite till och sen frågar jag om min mascara runnit.

Dubbelt upp av chips, dip och cola och lite kärlek rikare drar vi hem till Erika, skrattar och tittar på Idol. Vilken jävla toppenkväll. Tack kompisguden för att jag har världens finaste vänner som är bra på bra överraskningar!


Världens bästa!

Idag är det världens bästa dag, men jag återkommer om detta senare! Igår har jag både skrikit, gråtit och asgarvat.  Jag har världens finaste vänner!


!

Tänk så många starka människor man har omkring sig ändå. Power till er.

God natt!

Här kommer en bra och fin låt att somna till.
Natti natti!


PresentKingN!

Jag måste kirra grejerna till Martys 18-årspresent! Hoppas hon blir glad. Hon kommer säkert säga "Aww". Eller nåt. Jag inbillar mig att hon kommer bli glad. Hon fyller ju ändå 18. Presenten är att jag ska stänga in henne i en liten skrubb endast fylld med alkohol och sen släppa ut henne efter typ två dagar. Jag har redan snackat med hennes lärare och sånt och det är lugnt att hon är borta typ all week. Hihi, det kommer bli sååå bra! Ånej, shit, hon kanske läser, my gaad neeej nu är allt förstört.

Nä, skämt åsido. Okej, det var så dåligt att det inte ens kan klassas som ett skämt! Men jag måste i alla fall införskaffa materialet jag behöver! Det var länge sen jag pysslade, senast var jag kanske 5. Det här blir säkert bra!


gulleklass!

Ibland saknar jag fasen att gå i skolan! Så det här lilla men betydelsefulla inlägget tillägnar jag min kära klass!

Estetiska programmet teater 06-09.
Ses snart ;)






Posten, posten, posten.

Jag har ju tålmodigt väntat på posten sen i tisdags. Min avi från H&M borde nämligen anlänt någon gång vid den tidpunkten. Så jag väntade! Men ingen avi dök upp. På onsdagen var jag säker på att den skulle komma. Så jag väntade! Men ingen POST dök upp. Vafan? tänkte jag. Men idag! Torsdag! Jag väntade. Och väntade. Och klockan blev 13.19. Dom har glömt mig idag igen, tänkte min pessimistiska sida. Men sen tittade jag ut genom fönstret. och där stod den! Postcykeln! Jag skuttade fram till dörren och väntade. Kände mig lite som Holly när hon väntar på ett brev från Gerry. Fast jag gissar på att Gerry betydde mer för henne än min avi skulle göra. Plus att hon blängde på brevbäraren. Anyway, till sist öppnades ändå brevinkastet och in ramlaaaar ....reklam. W T F. Jag känner hur mitt lyckliga ansiktsuttryck långsamt blir bittrare. Men sen öppnas det igen och in seglar ..MIN AVI! Halleluja, prisa herren över alla korvmackor! Nu ska jag slänga mig in i duschen och springa till Ica och hämtade ut min älskade kappa.

HEJ HEJ

Wihoo

Idag ska jag köpa nya ELLE!


Gott, sa haren

En knäckemacka med korv skulle jävlat sitta som handen i handsken! Därför jag göra en åt mig själv nu.

Lillen väntar tålmodigt på sin mat. Han är allt en dukti pöjk! Han får ju inte äta burkmat nu, utan endast and only torrfoder. Jävla tråkigt med sån mat. Det tycker tillochmed jag och jag har inte ens smakat! Nä, men seriöst, jag har inte det. Haha, fan, nu låter som att jag HAR smakat men jag har alltså inte det. Honest! Men för att återgå till det jag skulle säga från början. Han får alltså bara äta torrfoder och det är ju jävla tråkigt så jag har kommit på en rätt mysig idé, vilken är att lägga torrfoder i blöt så att det får samma konsistens som burkmat. Applåder vore lämpligt Nu. Så nu är det ungefär höjdpunkten på dagen för hans skull. Inte min alltså, eftersom jag aldrig smakat. Fan. Skulle aldrig ens ha börjat babbla om att jag inte smakat.

Nu ska jag knapra vidare på min knäckemacka, som jag i ärlighetens namn inte gjort än.

Hittade ingen bild på en knäckemacka, oke?




:)

Åh, jag har världens sötaste katt! Jag känner mig som en småbarnsmamma, mest för att han sover i mitt rum på nätterna och jag vaknar av minsta lilla rörelse han gör. Just nu ligger han nedstoppad under sin rosa filt med ankor på. GULLE! Jag måste ju nästan slänga upp en bild.




He kom mera om ett tag!

Men just nu: GRATTIS PLESNER PÅ DIN FÖDELSEDAG!



update.

Idag har jag äntligen, efter veckor av uppsnurrad-hej-kolla-min-panna lugg, fått den klippt till en angenäm längd! Så nu kan jag äntligen ha LUGG och ta massa coola pics på mig själv.

Inatt sov min bebis i mitt rum. Men jag tyckte att han såg så ensam ut så jag tryckte ner honom under mitt täcke och så somnade vi så. Hans lilla huve på min arm och jag lycklig och bortdomnad. Men är man mami så är man. Även om det är åt en katt.

Idag ska jag slinga mitt hår! Jag har höga förhoppningar och den där ½-priset färgen! Det kommer nog bli super. Sen ska jag svettas som en galning på gymmet!




.

Här kommer ett deppigt inlägg. Jo, för att det mesta känns rätt deppigt nu. Nästan som pms, fast det inte är så troligt eftersom det växer sju aliens i min mage! Nä, okej, jag ljög. Tänkte skriva att jag skämtade, men jag tyckte själv inte att det var så roligt att det förtjänade att stämplas som ett skämt. Nä, men jag har redan haft pms. Vet inte ens varför jag skriver det, ingen normal människa borde bry sig. Förutom du, Rårå. Du gillar när jag skriver om sånt. Även fast jag nog aldrig gjort det. Men jag antar att du gör det. Jag känner på mig att jag känner dig såpass bra! Fast nu gillar du säkert inte ens att jag skriver så. Men vi kan väl låtsas!

Idag har jag varit med min lilla kille på sjukhus. Han mår bra, men är trött och bara allmänt slut. Det är jobbigt, det suger. Jag tycker synd om honom. Blä. Det känns som att jag är dum mot honom. Fast han måste ju bli frisk, så då måste det vara såhär. Förlåt älskling! Alltså han är inte döende eller nåt, han blir bra snart. Jag är bara extra daltig, eftersom han är min bebis.

Idag köpte jag en fin rosa skjorta. Tänka sig! Den är fin i alla fall. Och rosa. Fast inte sådär starkt rosa. Gammelrosa. Gullig. Soft. Och en tubhalsduk! Den är också rätt soft. Och så prövade jag kappan jag beställt och sicken tur jag har som beställt rätt storlek och allt!

puss på er.




Mycket om lite

Jag saknar min studeeent. Det var sjukt kul. Alla var glada och alla spydde i buskar. Nawieh!

Det är sjukt kallt ute nu! Mina ben blev så kalla att det kändes som det brändes. Som när man badar isvaksbad! Eller, ja, ni som gjort det vet ju hur det känns. Jag har ingen aning. Men kallt var det!

Jag känner mig lite uppgiven. Käkade ett äpple till minne av mitt äpple från gårdagen. Eller imorse blir det ju. Det som jag tappade i sopan. R.I.P. Men det var sött och inte brunt. Fast jag har ändå inte hjärta att säga att det var godare än gårdagens, det skulle ju vara lite respektlöst. Och min granne måste ha världens mest störande polare. This goes out to you:

SLUTA TUTA MED ER FULA EPA KLOCKAN 22.00+.
Tur för er att jag redan kastat kattbajset.

Jag älskar alla mina vänner, min familj och godis.
Puss.



Kärlek till mig.

Haha, jag måste börja med att ge mig själv en fet applåd för klumpigheten. Igår trippade jag in genom dörren vid 01.00-snåret och skulle precis till att öppna dörren till mitt rum, när jag fick syn på fruktskålen med röda, saftiga, söta äpplen. Fan vad gott, tänkte jag och sträckte ut handen efter ett äpple. Då hoppade det upp en alien och bet mig i fingret! Nä, okej, inte precis. Men jag satte i alla fall tänderna i mitt saftiga, röda äpple. Och så var det brunt! Någon hade tappat mitt äpple. Suck, suckade jag, men det är ju bara att ta en större tugga och spotta ut det bruna i soppåsen. Sagt och gjort och jag tittade lyckligt på mitt äpple. Men sen tappade jag kontrollen över mitt äpple och hela mitt röda, saftiga äpple hoppade ner i sopkorgen. Det blir mer effektfullt om man föreställer sig det i slow motion.

Och imorse skulle jag kolla hur vädret var. Kyligt, blåsigt, mysigt? Så jag drog upp persiennen i en rasande fart! Sen, ta mig fan av nån anledning, hur stora är oddsen osv, går det förbi en snubbe och tittar chockat på mig, med mitt morgonrufs, förvånade min och hörlurar i öronen. Jag visste inte om jag borde vinka, eller le beklagande men i vilket fall som helst så slängde jag ner persiennen igen. Jag tror att jag behöll min förvånade min hela vägen.


Britney in my heart.



Biffy Clyro - Mountains!





Nu råkade jag lyssna på Ain't no sunshine med Bill Withers och jag känner i mitt hjärta att jag saknar Måns. Han var en bra kille, den där Måns. Innerst inne.

EN BRA DAG

Idag är en jättebra dag! Jag bara känner det på mig. Det här är en lycklig dag! Jag har just denna dag varit ute och gått med världens gulligaste lilla vovvsing. Paris Hilton kan ju liksom bara ta sig i brasan! Och sen när jag kom hem, va, så insåg jag i min snabbtänkande hjärna att min träning har gett resultat, va! Så nu ger jag mina ben en liten kram som tack för ett bra och förhoppningsvis fortsatt sammarbete! Nu ska jag laga mat á la Hanna. Jag har höga förhoppningar om den där kycklingen. Potatis i ugnen. Sallad. Grodpuré.






Hej Hanna!

Jag vet att du ville att jag skulle lägga in en bild på mitt svallande, kopparblonda hår, va! Men nu är det så tokigt att när jag fick hem mina bilder från Skottland så är det en bild på mig där jag har alldeles orange hår, va! Det är fel på bilden, inte fel på mig! Det är ett tecken, tänkte jag och så tänkte jag ännu mer och kom fram till att kopparblont, det är nog ändå inget för mig! Men sen kom jag på att jag nog ska slinga mitt blonda svall till en ännu mer babe-färg, och en sån bild kan du få inom kort!

Jag hoppas du mår bra och jag saknar dig! Mucho pussar från mig till dig! <3



h Känns liksom inte helt jag, va!

Kära du

Calle, du verkar söt och snäll hhiii och jag undrar om vahettere du kanske skulle vilja typ hehe eh träffas nån gång ..kanske? hahaeheh! Du är fräsch, eller alltså, du sjunger fräscht! hahah!

TOVE ÄR SÅ JÄVLA COOL.

Nu sitter jag och lyssnar på nån brud som sjunger jättebra och låtsas att det är jag som sjunger. Bagge skulle bli helt crazy!
JA MEN SOM ATT DU ÄR SÅ JÄVLA NORMAL DÅ!


Skottlandia

Jag har fått mina bilder från Skottland! Relativt bra bilder faktiskt, förutom på en där jag har orange hår. Men nu vet jag i alla fall att kopparblond kanske inte är nåt för mig ändå! Jag ser ut som en liten inföding från högländerna.

Jag saknar Skottland, tillochmed mer än jag saknar den där chokladkakan som ligger i min väska! Mörk choklad! Senaste gången jag skulle äta mörk choklad så somnade jag och den smälte på mitt täcke.

- Alltså, den där fläcken. Vart tusan kommer den ifrån?
- Fläck? jahaa, hahaahaa, jag vet inte, konstigt, ser den knappt! hahahaeheh.

Det var jag, okej!

Och så har jag ju börjat gymma också, bara en påminnelse ifall att någon glömt det! Så nu ska jag skriva massa roligt om olika dieter och shit så att jag också kan få bli uthängd i tidningarna som en dålig förebild. Det skulle allt vara nåt!

Mitt framtida liv. del.1

- Kan jag få en bulle?
- Självklart, Ers Majestät.

HAHA

DET HAR SKETT ETT MIRAKEL. Så nu ska jag alltså återigen börja kampen mot rikedom med hjälp av min sjukt intressanta blogg. Jag ska börja med att titta mig själv i spegeln och säga de magiska orden:

You're not nobody, you're somebody!


Rårå, jag hoppas att du är sjukt glad nu när min blogg lever igen!


IT'S ALIIIIIVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!

RSS 2.0