Elsa

Det här är en berättelse om Elsa. Hon är brunhårig. Det vet jag eftersom jag har färgat det. Hon är en snäll och glad person och hon bor i ett blått hus med mycket blå inredning. De gillar blått, Elsas familj.

Hon sjunger ofta. Hon kan sjunga som Carola! Det är sant. Men inte för att Carola är Elsas förebild, utan för att hon har så stora bröst och slät hy. Det har Carola också.

En gång för länge sen när jag och Elsa gick i åttan så bakade vi en kladdkaka åt våran lärare. Under bakningen berättade Elsa för mig att på film brukade man knäcka äggen i skallen. Åh, vad roligt sa jag och Elsa erbjöd sig att visa mig hur det gick till. Hon tog upp ett ägg, vägde det i handen och sen knäckte hon det på mitt huvud. Men en detalj Elsa helt hade glömt bort var att ägget såklart skulle var kokt. Så när jag sedan stod där med äggula och äggvita rinnandes neför mitt hår, ryckte Elsa på axlarna och sade: Mja, men he ska då vara bra för håre ha ja då hört!

Kakan blev bra och vi fick mvg i biologi!

Heart failure


I carry your heart with me (I carry it in
my heart) I am never without it (anywhere
I go you go,my dear; and whatever is done
by only me is your doing,my darling)
I fear no fate (for you are my fate,my sweet)
I want no world (for beautiful you are my world,my true)
and it's you are whatever a moon has always meant
and whatever a sun will always sing is you

Here is the deepest secret nobody knows
(here is the root of the root and the bud of the bud
and the sky of the sky of a tree called life;which grows
higher than the soul can hope or mind can hide)
and this is the wonder that's keeping the stars apart

I carry your heart (I carry it in my heart)


Alrighty


Nu mår jag bättre och gladare jag är. Jag åt lite choklad och kände lyckoämnena rusa upp i min stora hjärna.

Och imorrn ska jag spend some money på mig själv. Det ska bli kul. Och ikväll tror jag faktiskt att jag ska köpa en micropizza och trycka i mig. Eller så ska jag värma lite köttfärssås och makaroner som jag så omsorgsfullt lagade i söndags. Tror det blir alternativ nummer två, det är nog bäst för min hälsa.

Jag måste dricka mer mjölk också. Jag har såna där vita små prickar på mina naglar och på dagis fick vi lära oss att dricker du inte mjölk får du vita prickar på naglarna. Så därför ska jag dricka lite mer mjölk.

För övrigt ligger jag på vg än så länge i svenska c. Känns bra med tanke på att jag har missat några lektioner av olika skäl och vi har inte ens haft tjuge. Fy vad duktig jag måste ha varit!

Imorrn ska jag på stan med Marta också. Det är alltså då jag ska spendera pengar på mig själv. Det ska bli gooode roligt! Hon är snäll som otvunget går på stan med mig.


åhåhåhåhåh

jag dör, jag kan inte andas, jag kvävs, jag är hyper, jag tuggar tuggummi i 1398 km/h, jag stirrar. Bilden är otroligt suveränt underbar och det finns ingen bättre för rollen! Jag är så lycklig!

Aaaaandaaas.

Jag har köpt en present till min mamma också, hon fyller år imorrn! Jag behöver inte vara orolig för att hon ska kunna gå in här och läsa så jag kan säga vad det är.

Det är eeeeeeeen ....YOGA-DVD! Hon kommer bli glad.

....................................................................

London-Edinburgh ...London-Edinburgh ...London-Edinburgh.

Marta?
Hanna?

Jag är förtjust i London. Men jag är kär i Skottland.

Fettmaa

Igår såg jag en dokumentär med världens fetaste man, Manuel! Han var fet och jag blev lätt orolig för mitt eget öde. Jag har för mycket att göra i mitt liv, jag har inte tid att bli fet! Jag har inte tid att sitta i min specialbyggda säng som inte ska rasa i sju fucking jävla år och tjäna fett med pengar ....fast ...
Nej, jag har inte den tiden.

Igår cyklade jag även i regnet. Det är bra att min cykel har fastnat i tredje växeln, bådar gott för min future. Jag hade massor små bölder i ansiktet som såg ut som en massa regndropppar! Även min jacka var jävligt blöt.

Hyresvärd: Usch, att det regnar så. Det är ju nästan så att man blir blöt! (skrockandes)
Jag (droppandes): Hm.. jo, eh.. ja. Hej då.


 

RSS 2.0