hemma hos rååråå

hej och hallå, just nu ligger jag och jäser här hemma hos rårå medan hon är på jobbet och sliter för att försörja oss. Hennes kisse Solero är ett bra sällskap. Han gillar mig. Idag har jag varit på stan och gjort mitt livs bästa köp. Fy fan alltså, jag bli så jävla lycklig bara jag tänker på det. Lyssna nu: en svart, midjekort mc-jacka i mocka. Nypris var 999 kr. Men eftersom jag är så jävla skillad köpte jag den på rea för 125 spänn. Ja, det är nästan skamligt så bra man är, mina vänner. Skamligt. Slänger upp en bild senare nån dag, så kan ni sukta lite. Så här sitter jag nu, njuter av åsynen av min otroligt snygga jacka, och funderar på att diska upp den lilla disken här hemma hos Rårå, så att hon tycker att jag är en bra vän. Såg att hon hade fläskfilé. Kära gode gud, gör så att Rårå tänkt att vi ska äta fläskfilé. Tack och adjö, idag är jag lycklig lycklig lycklig!







kss kss, bang bang

Två tjejer ~17 kommer precis ut från ett klassrum där de har sett filmen "Bang, bang you're dead".
Tjej 1: Den där filmen var ju faktiskt bra!
Tjej 2: Ja… Vad var det nu den hette?
Tjej 1: Något med "bang" tror jag…
Tjej 2: Ja, "bang, dead” något.
Tjej 1: Just det, "Bang me, I'm dead!"

sånt

den 21 februari ska jag tatuera mig.
jag känner mig förvirrad.
inatt drömde jag en mardröm
och vaknade och grät.
idag kände jag mig usel på mitt
jobb. snart ska jag gymma och
få bort lite frustration. kan inte
jag få ha lite tur. kan något
spännande och roligt hända?
hej då

Till Sarah!

Ja, visst var det en alldeles superb beskrivning!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag vet faktiskt inte om du faktiskt ville veta vad det är för mobil, men jag säger det ändå! Det är en W508 Poetic white! Kom och festa snart! Tack å hej!










SMS:A AKUT TILL 72900 OCH SKÄNK 50 KRONOR TILL RÖDA KORSETS INSATSER I HAITI.

AKUT

SMS:A AKUT TILL 72900 OCH SKÄNK 50 KRONOR TILL RÖDA KORSETS INSATSER I HAITI.

HJÄLP TILL ATT RÄDDA LIV.

En ny mobil!

Hej ni, nu har jag sorgliga nyheter! Min älskade, relativt fula, men väldigt älskade mobil har dött. Den uppnådde en ålder av säkert tre år, vet inte så säkert, men det betyder inte att jag inte älskade den! Och för första gången i mitt liv kunde jag säga Bullshit, ni som klarar er utan mobil! Man är ju helt jävla utsatt. Exposed! Jag har i alla fall köpt en ny mobil idag. Och jag kan väl inte säga att 4 sms på två dagar får mig att framstå som så himla poppis. Kan ju tillägga att inga sms innehöll meningar som VAR HÅLLER DU HUS!? JAG ÄR OROLIG!!! Utan mer vardagliga saker som Idag bajsade jag ut fetaste bajskorven. Men jag vet att jag är älskad ändå. Jag vet det. Vet det.

Jag köpte i alla fall en vit mobil! Kändes ju lite fashion sådär! Jag vet inte vad den heter dock. Nåt med W. Men den är helt okej! När man får sms blir det liksom som en liten chat sådär! Och jag har nog aldrig känt mig äldre än precis efter att jag skrivit den meningen. Men den är fin, min nya mobil! Jag fattar iofs inte det där med internet. Hur vet man att internet är på!?

Plus att jag vill tacka min käre vän Rårå, för hennes experthjälp. Vad vore jag utan dig! Du e best!



ballllllllllt

Haha, usel uppdatering. Men Sofie har varit här så jag har varit lite busy, och nu är Marta här så jag har varit lite busy nu med. Men människor, jag försöker! Och här kommer ett jätteroligt och intressant inlägg hoho! Vi har varit på guidad tur här i mitt lilla samhälle, dvs jag var guiden och om jag får säga det själv så var jag inte så tokig inte! Idag ska vi titta på lite innebandy och sen gå till utkikstornet och titta ut över hela alltet. Det finns så mycket roligt att se här! Nu ska jag duscha och sen ska vi traska ut!

OCH JAG OCH RÅRÅ SKA GÖRA NÅT BALLT SNART MEN DET SÄGER JAG INTE VAD DET ÄR FÖRRÄN HE Ä GJORT!!!!!!!


gott 2010!

Oj oj oj, snacka bra nyår. Började med middag hos mig, sen drog jag och Sofie till Erika och sen fylldes det på med härliga människor. Senare drog vi till Lappis, och det kan ha varit det roligaste Lappis på länge länge. Roliga människor, dans i ett sträck, mycket skratt och ännu mer ändå. Fyfan, Arvidsjaur hjärta Malå! Nu har jag precis släpat mig ur duschen, känner mig som en ny människa förutom den begynnande huvudvärken. Kan bero på att jag skedade med en förkyld Sofie inatt. Men det är smällar man får ta! Gott nytt allihopa, hoppas att 2010 blir härligt! Ikväll blir det mys och pizza med Sofie!


RSS 2.0