SPICE GIRLS VS BACKSTREET BOYS

KOLLA HUR SNYGGA VI ÄR
 

God ul som prästen sa.

Idag är det sista dagen i skolan innan jul. Sen är det bara en termin kvar tills mina bojor släpper och jag kan dra på mig kilten och skrika FREEEDOOOOOM utan att behöva vara orolig för att någon ska hugga halsen av mig.


GOOD JUUUL OCH GOOTT NYTTTT ÅÅÅÅÅÅÅÅÅR!

Drick inte för mycket.


!!!!!

Okej, nu är det så att jag känner mig riktigt yr och hålögd. Mest troligt är att det beror det på att jag ständigt har suttit med näsan i en bok och inte vilken bok som helst utan den främsta av böcker just nu, nämnligen FRÄMLINGEN! Den är så sjukt bra! Så sjukt bra att jag offrar mitt rättskunskapsprov för den! Jag har läst 400 sidor i helgen och det är bara ett fåtal hundra sidor kvar! Aye, mitt hjärta sväller.


aaaaaaaaaaaaaaahhh

Nu sitter jag och Rårå i en datasal. Rårå skriver sina samhällsfrågor.
Nu kom det in en dam och sa att salen var bokad! WTF!


Gotta love Frank

- Bääää ...
- We don't talk like that.
- Sorry ..
- You should be.


Man skulle vart ett får alltså. Ett drygt, svart får.


Ganska heavy

Det är ganska coolt ändå att typ fyra personer läser min blogg everyday! Säg hej till Sveriges fetaste bloggdrottning! Bildligt alltså. Oj, jag rapade typ upp spya. Nä, men seriöst va. Jag ska fan börja ett nytt liv, ett liv med grönsaker och vitamintillskott i form av en gul syrlig frukt! Och så ska jag fan sluta svära! Det är ju pinsamt om jag skulle springa in i typ en präst och bara Aaah, tja för helvitte! (Förr i tiden sa man helvitte istället för helvete. reds anm.) Am I right or am I right? Som när jag och Johanna skulle på musik i advent för att analysera en gudstjänst. Jag såg helt oklanderlig ut men ändå kände jag kallsvetten i nacken när alla kostymklädda nissar tittade på mig, borrade in sig i mitt huvud för att kolla vilka syndiga tankar som dolde sig där. Okej, jag medger att det är fördomar, fördomar och åter fördomar. Men på något sätt känns det ändå lätt obehagligt. Det finns bara inga människor som alltid är så trevliga och välkomnande! Alla tappar vi förståndet någon gång, blir lite crazy, lite förbannade, lite ledsna.

Fast många av dem här människorna är väl säkert som jag.
Bara lite trevligare.

Lucky me lycklig jag!

Idag kom dagen jag väntat på! Fast på fel dag.

Och igår var jag lucky me lucky me!  För jag fick sniffa på kaffe på andra sidan bordet!
Och så var jag olycklig på ett sätt. För att det känns som att folk försöker få mig att känna skuldkänslor och ge med mig. Men det funkar inte så.

Hip hop to the hippedihophop

Yo yo yo, z'up brothas from several other mothers?!
Nu har vi sett tvåornas babyteater. Den var bra, den var nice den var aldrig filled with ice! Ey, yo!
Det kliar i min handflata. Det måste betyda att jag har en strålande karriär inom spådom framför mig! Jag kan se det i min handflata. Åh, där var lite mascara också.

Vad fan snackar jag om?!

here boy!

Kan man typ inte bara få mens nu och liksom get it over with?


Stilmallar och huvudsyravärk

Jag har en syra i min hjärna som eventuellt fräter. Det lär vi ju få veta imorrn kanske. Alltså om jag är lika smart som vanligt. Och den där jävla stilmallen som aldrig verkar fungera för mig, gör ju så att man blir så in i bomben pissinödig. Haha, jag är faktiskt lite nödig, även om jag var på toa för inte så länge sen. Ingen festblåsa där inte! Det får man ju jobba på. Och nu sitter man ju som en jävla tomte och inte vet vad i fan man ska ta sig till med allt arbete som slänger sig över en som kvistarna i labyrinten i Harry P 4.
Men vart fan är Harry när man behöver en Reducto?


Eh

Kände att jag blev lite övertrött i det tidigare inlägget. Så här kommer ett nytt, intressant och fluffigt inlägg (i min behå).

Just nu sitter jag och skrattar för jag kan ju verkligen inte låta bli att bli helt omplacerad i hjärnan! Men idag har jag lovat att ta ett kalsongryck på mig själv och stanna kvar i datasalen resten av kvällen för att göra skolarbeten som jag lovat att lämna in under en tidsperiod av 174 dagar. Damn right! Nu tappade Johanna sin hårsnodd på golvet! Tyyp det roligaste ever.

Rårå!

Nu ska jag berätta om min vän Rårå. Hon är snäll. Hon brukar göra roliga ljud, speciellt när hon halkar för då har hon lovat att alltid skrika "OoouuuNaaaaaiiijjj", som en riktig skåning. Fast hon brukar oftast göra väldigt snabbt så att det låter "Oaui!" men det är okej ändå. Jag vet ju att hon vill hålla det hon lovat. Men nog om halkningar. Jag minns första gången jag och Rårå faktiskt skulle hitta på något efter skolan. Efter 2½ år kändes det rätt, liksom. Så jag mötte upp Rårå på stan vid halv två ungefär och gissa vad? Tjejen är packad. Det var väldigt roligt! Sen drog vi till Hemmakväll och hyrde Harry P 4 och 5 och sen for vi hem till mig och Rårå blev bakis i ungefär en timma och sen drack jag öl och cider och sen blev jag full och sen pratade jag med Rårå och sen blev jag typ tyst och Rårå bara Hanna? och jag bara snaaark och typ somnade mitt i meningen och det var typ kul.

Men jag är inte full nu och det är ju bra.

Detta fält måste fyllas i

Vad fan? Jag vet inte vad jag ska skriva. Sen när brukar det här hända? Rårå sitter och glor på mig. Hon vill äta. Jag kan ju fortsätta skriva sen när jag kommit på något superintressant som ni, mina få men kära läsare, vill veta!


Konstigt

Jag känner mig lite konstig för tillfället. Jag kan inte avgöra om jag är lycklig eller om jag är lite av en medelmåtta på lyckoplaneten. Kanske lite medel av medlet. (?)

Jag är glad för att jag ganska ofta känner mig litte pirrig i magen nuförtiden. Och jag rodnar som en kokt kräfta! Jag vette fan. Kanske är på väg in i klimakteriet. Soft! Det måste ju innebära att jag är den äldsta sjuttonåringen i världen!
Men jag är ändå ledsen för jag vet inte riktigt vad jag sysslar med. Vad jag ska göra. Hur jag ska göra allt. Om jag har lust att göra något alls. Man kanske helt enkelt borde dra täcket över huvudet och göra den där Harry Potter-grejen och försvinna ett tag. Undrar hur många som skulle sakna en. Mamma, pappa, syskon, djur, kompisar ... fast jag tror inte rättskunskapsläraren skulle göra det. Jag sover ju alltid på hennes lektioner.

Nej, nu ska jag hitta på något roligt. Jag vet! Jag kan ju analysera trosbekännelsen. Det är ju en favorit!

..................

RSS 2.0