Balzacdebut!

Japp, nu var det ju så att vi hade en liten förfest hemma hos mig innan vi for ut och skutta runt på stan. Ståhlis och Rårå satt och snackade om att dom skulle tvinga mig att dansa och tjosan tjisan, men tji fick fick dom när dom upptäckte att jag är typ the dancing queen fett gånger tusen och jag bara Kom så dansar vi! Vi dansar! Kom igen! typ all the time och dom bara Åååkeeej dååå och så skuttade jag runt dansa all night long.

Sen träffade vi en massa roligt folk och en mängd konstiga människor och så kommer jag nu till kvällens roligaste. Två killar kom fram till mig och Rårå och började snacka om fiske. Och om att den ena killen hade abborrar i ett akvarium hemma. Efter ett tag blev jag och Rårå lite lätt utråkade av allt fiskskryt så Rårå avbröt snubben med ett: Ja, men jag har i alla fall en haj. Killen, som trodde den helt allvarlige Rårå skojade började snacka om att han också hade en haj. Då blev Rårå lite trött och tog upp sin kamera, där hon råkade ha bilder från ett hajakvarium i Stockholm, och visade en bild på sin roomie. Chockad ryggade snubben tillbaka och jag och Rårå fnissade Ciao och skuttade iväg.


Omg lolz

Ståhl, you made my day! Haha, så jävla roligt! Jag ska snart tvinga dig att visa ditt medlemskort igen.
MoahahahahahahahaahahHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHHHHHAAAAAAAAAAAHHHHHHHHAAAAAAA

Idag ska jag köpa vårskor för nu skiner solen in i min hjärna och värmer upp mina frysta hjärnceller så att min hjärna åter igen fungerar.

Och så fick jag 25/30 på Nutida konst-provet. Bra, tänker man kanske då, men 26 var fucking mvg. VAD FAN HÄNDE DÄR DÅ?

Håhåhå, igår tvingade Rårå mig att hyra en skräckfilm som heter Them. På baksidan stod det att den känslige kan behöva terapi i flera år. Den tar vi, sa Rårå. Jag gav med med efter att Rårå har lovat att sova hos mig, och efter att jag hade bestämt mig för att hyra Hair och efter att Rårå gått med på att se den. Hon trodde nämligen att Grease var mucho bättre än Hair och jag bara eh no i don't think so. Så vi började med att se Hair och Rårå blev hänförd att hur snygg en kortklippt Berger i uniform och pilotglasögon var sen höll hon helt och hållet med om att Hair utklassade Grease big time. Sen fick vi the surprise of our lives när vi kom på att Berger är pilfen i Everwood! Serien som gick på teve för sisådär två år sen nåt.





Här kommer ett superinlägg!

Idag var det så lustigt att jag var hos polisen. Slängde en panikslagen blick i kameran på vägen in, jag menar, när man inte är där så ofta kan man ju lika gärna spela fullt ut. Egentligen var jag ju bara där för att skaffa ett pass till Scottyland! Tyckte ändå att jag såg rätt snygg ut när man tittade i spegeln. Men, det är sant som man säger, mina vänner! Kameran lägger på fem kilo. Och inte fan är det smickrande för den kvinnliga figuren inte! Fast inget kan vara värre än divalicious-posen på legget.

Idag kom Ståhl hem! Eller inatt, men idag var hon på skolan och det var roligt, hon hade långt sjöjungfruhår och så var hon väldigt brun och väldigt glad och hon pratade hela tiden på Fiddes lektion och Plesner sa schh hela tiden men hon behövde bara öppna munnen så kom det massor ord men jag tyckte inte att det gjorde nåt för hon blev nog lite socialt handikappad i Thailandet och nu behöver hon få en uppdatering i Ståhl-style.

Och imorrn är det partypartaj och det ska bli riktigt roligt! Jag ska ha lockigt hår. Och nu har vi ett fett hål i typ fem timmar innan teatern begins.


Läsdags!

Nu har Trummornas dån kommit in på bibblan så idag ska jag skynda mig in till stan, in på bibblo, rycka åt mig boken och kuta hem till min lilla säng och läsa all night long! Fuck, måste ju typ köpa lite mörk choklad eller nåt.

Igår brände jag med stor omsorg en skiva till förfesten på lördag. Lite nytt, lite gammalt, lite lånat. Skivan är blå, så det är också kirrat. Allt kirrat för en lyckad förfest! Det ska bli fett kul, damn right!

Och nu kollar Rårå på the Hills på mtv.
Spencer Pratt, om du läser det här så vill jag bara säga att jag tycker att du e dumm ock ett rövhåll.





Ihihihihi

Okej, nu märkte jag till min sjukt stora förtjusning att man kan köpa Främlingen för 39 spänn plus ynka 10 spänn i frakt och få den om typ 4 days! Plus alla andra böcker i serien. Halleluja moment! Och Rårå sa att jag kunde få låna hennes skor när jag åker. Hon e allt bra snel! Snel Rårå.







Min ulliga lilla älskling. Hur ska jag kunna lämna dig hemma och åka till Skottland med massa rödhåriga tokar springandes runt? Muschi muschi gulli! A muschi puss! Puss puss!

Skottland!

Nu är det på riktigt! Nu bär det av! Bokat och färdigt, wihoooo!

EDINBURGH HERE WE COME!

Hej Rårå

Titta Rårå vad jag hittade! Den är till dig, så här får du!




Jag hjälper Marta med att förhöra henne på ett prov i Geografi.

Marta: Jordflytning, det är när ...
Hanna: ... Stackars den tjej som har det!



Jag och Rårå funderar i biblioteket.

Hanna: Men alltså, om man gillar en låt jättemycket och
ska bränna ut den på skiva, då kan man ju bränna ut den på två spår.
Rårå: Eller så sätter man på repeat.
Hanna: A, det såklart. Jag är fan dum i huvudet.

Återkomsten!

Erkänn att ni har längtat efter att jag ska låta mina fingrar spela över tangenterna i en harmonisk melodi! Eller det har i alla fall Marta, det vet jag för hon tycker att jag är snäll. Jag kan glömma att hon glömde bort att skicka vykort till mig från España.

Oj, nu var jag tvungen att gå på lektion men jag ska spöa Marta sen.


Pusshej

RSS 2.0