.

Jag saknar min kanin.
<3

Mardröm!

Usch, inatt drömde jag en mardröm. Igen. Jag fattar inte varför jag hela tiden drömmer en massa hemska drömmar. Inatt var jag ute på landet. Och så skulle jag precis gå in i huset vi bodde i när jag såg en bil på vägen slira ner i diket, så då sprang jag dit för att se så att han var okej. Sen försökte vi skaffa hjälp med att få upp bilen ur diket, när en polis stannade en minivan vid sidan av vägen, precis ovanför oss. De ville kolla i männens väskor, men den ena mannen var beväpnad. Och när polisen insisterade på att han skulle öppna väskan avrättade mannen henne. Sköt henne in the fucking head! Sen blev mannen helt galen och sköt alla runt omkring honom. Utom mig, för jag hade gömt mig. Det kändes som när man ligger under en säng och bara ser fötterna på den man gömmer sig för. Så när han flyttade sig, flyttade jag mig också. Till sist hittade han mig och började jaga mig och då tänkte jag i mitt lilla huvud "Fan fan fan, jag vill inte dö!", så då vettefan vad jag gjorde. Typ hoppade på honom och sen vaknade jag. Crazy MF!

Nu ska jag vända mig om mot Rårå och säga "Kom nu!" och sen ska vi gå och ha teaterlektion. Hej!


Suck

Nu är Marta i Spanien och Ståhl är i Thailand. Och jag är i Sverige. Fast jag är egentligen inte så ledsen över det för idag är det soligt ute. Om man blundar och tänker på sommar, kan man nästan se sig själv i jeansjacka och sneakers. Och min nya tygväska. Tänk sommarnätter! När man har festat med alla polare och går hem tidigt på morgonen lagom för att se solen gå upp. Ah, galet härligt. På fredag är det fest. Fast det lär ju bli -30. Bara för att någon vill jävlas. Och rårå, din röv! JAG PEPPAR JU! SLUTA DISSA!




Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta när folk reagerar på att man tycker att man ser bra ut, att man är smart. När folk tycker att Nä, nu tycker du väl lite för mycket om dig själv? Fuck you. Vem är någon annan att bestämma hur man ska vara, hur man ska tänka? Jag, och ingen annan jag känner däremot, går runt och vickar på stjärten och Shit, vad snygg jag är. Men när någon börjar prata om hur en tjej ska vara, och vilka egenskaper hon ska ha, då blir det för mycket. Du har 3 av 5 bra egenskaper en bra tjej ska ha, gissa vilka 3 du har. Har du kommit på det?

Vad är det för fråga?
Jag är fan en femma.

Later Ståhl!

Inatt åker Ståhl till Thailand. Där kommer hon blekas i solen. Så mycket att när hon kommer hem kommer jag kunna lägga en ipren på hennes ben och sen kommer alla förundras och undra vart iprenen tog vägen. Och då ska jag skratta och bjuda henne på en hamburgare.

Vi ses v. 11 Ståhl och ha det bra i Thailand! Och om någon skulle flörta lite extra och be dig ta med ett paket genom tullen åt honom, säg nej.

Och här får du Rårå.
Gratis Plusmeny & dip.
Du får en gratis plusmeny och dip (värde 10 kr)
vid köp av valffritt mål. Kan ej kombineras med
andra erbjudanden. Gäller t o m 24/2.

Gäller ej Max Arlanda.

Rårå: Hahaha..jag märkte just att det står att du är född 1921..Hanna..då måste du ju känna Edward! Visste att det var något annat bakom din porslinsaktiga å bleka hud.
Hanna: Nu är det ju fan uppenbart. Du är ju för helvete helt jävla efterbliven. Men ja, jag känner Edward. Han hälsar.


Mwiho

 

Den här låten ska nötas på alla framtida fester ever!

Pemberley!

Igår fick jag min födelsedagspresent från Marta! Gissa vad? Gissa vad? En tygväska där det står I'd rather be at Pemberley! Där Darcy bor. Så jävla fin! Fatta den till min jeansjacka ..till min skinnjacka ...
Jag fnissar alltid lite när jag tittar på den. Den är så fin.

V.11 på lördag är det fest! Ståhl är hemkommen från Thaicountry och då jävlar! Pepp, pepp, pepp!

Och imorse försov jag mig! Jobbigt läge. Så jag tyckte att det kändes bäst att inte stressa. Men nu är jag här! Och nu ska jag gottgöra mina synder med att skriva mitt författararbete. Fan att Marta har stuckit till Spanien. Hon kan allt!

Titta hit Ståhl

Ja, vi är bäst på fest!

Ljugjag!

Haha, nu blev Rårå totalt superchockad över att jag hade ljugit för henne igår. Tyckte dock att det fanns en glimt av stolthet i hennes förvånade utrop. Fast jag är inte så mycket för att ljuga. Föredrar att hålla mig på på god fot med Gandalf the white där uppe. Tur att jag nyss bjöd Ståhl och Rårå på godis! Då ligger jag på plussidan.

Och så har jag just sagt att jag skulle skriva ett inlägg om Ståhl, så här kommer det.

Ståhl, din lilla ål! När du kommer hem från Thaicountry så ska jag supa dig under bordet! Det ska bli kul! Just nu sitter du och väntar på att jag ska skriva färdigt, så därför tar jag en liten paus på två minuter för att göra dig riktigt uttråkad! Okej, färdig!

haha, vafan

Idag började vi klockan tolv. Och vem kommer försent om inte jag? Fattar noll.

Rebecca: Alltså, Hanna, jag måste bara få fråga! Hur lyckas du komma försent hela tiden?!
Jag: Öh, eh, vet faktiskt inte.
Rebecca: Det är ju helt magiskt!

Där har vi det, svart på vitt! Jag är magisk!

Igår var Rårå hos mig och käkade pommes och beasås. Sen lovade jag att jag skulle städa och göra fint. Sen ljög jag för henne och sa att jag hade städat. Fast egentligen hade jag inte det. Förlåt.

Snällis!

Idag, efter mycket möda och besvär, hjälpte jag Ståhl med hennes blogg. Jag skrattade såklart självsäkert och tog på mig det stora ansvaret att göra Ståhl lycklig! Men något blev helt fucked up och ståhlisprofilen halkade ner längst ner på sidan! omfg n00b ts ptdts! Men sen kopierade vi min stilmall, så det kan förekomma vissa likheter ...

Ståhl blev glad i alla fall. Jag med, för att jag inte hade misslyckats helt totalt. Halleluja!

Idag fick vi det nya Pelle-manuset utskrivet. Markatta-skiten står fortfarande med! Lite pinsamt.


Har jag sagt att vi ska göra Pelle Svanslös?
Vi ska i alla fall göra Pelle Svanslös.
Jag är Måns.

En ny kostym!

Jag kan ändå inte fatta det. Jag, som inte har en aning om hur man gör med bloggar, har nu gissat mig till en snyggare design! En eloge till mig (prisutdelning till mig själv etc etc). Ändå rätt finurligt? Som igår, när jag hjälpte Ylva att kirra kommentargrejen på Word! Ofta jag har en aning om hur man gör! Ändå vet jag! Jag är förbannat teknisk!

Idag sprängdes en glödlampa i hallen. Och idag sprängdes även en ljuslykta när Linnéa tappade den i golvet vid skåpen.

(skrattpaus)

Jag såg det iofs inte med egna ögon, men ack så mycket roligare den egna versionen av händelsen är! Igår var det också väldigt kul. Jag höll på att skriva om en av Maja Gräddnos repliker, och då lät den ungefär såhär.

- Åh, jag känner mig som en riktig markatta!

Finurligt, tänkte jag! Markatta! En marig katt, typ en sur katt. Jag skrockade lite belåtet för mig själv och ropade på Ylva som skulle kolla igenom mina ändringar. Hon läste igenom det och var tyst en kort stund.

- Du vet väl att en markatta är en apa, va?
- ...Hrm, mhm, mm ...

Akward.


Waynes med rårå JUST NU

Hej rårå har kopplat upp sig på ett supernät och nu ska jag skriva ett inlägg om det, Nä, skoja bara ...


Punktpunktpunkt-meningar är hur kul som helst! Rårå fick nyss ett sms där det stod såhär: Ja, det hade varit jättekul att träffa dig ...

HAHAH ELLER VADÅ? INTE KUL ELLER? ELLER JAG FATTAR INTE HEHAHAHA


Nonu soskoka jojagogsoskokrorivova etottot momedoddodelolanondode popå rorövovarorsospoproråkok! Nonä, jojagog soskokojoja bobarora ...hoherorrorå


rårå hälsar ...

Hårfärg

Nu är det så lustigt att jag ska färga håret i helgen! Tänkte satsa på en nyans ljusare. Nu kan jag ju rent göra en undersökning ala Blondinbella.

Tycker ni att det är kul med förändring?

Lol. 

Nä, jag och Marta ska göra en sjukt kool dokumentär när vi är i Skottland! Ska kirra en videokamera och filma kilten av alla små skottar. Eh, eller kanske inte. Typ jag vid slottet, jag pratar med en skotte, jag hoppar runt på en äng, jag spelar säckpipa, jag äter fårmage. Eller Marta kan äta fårmage. 


hohejoj, jojagog hohetoteror hohanonnona! Jojagog äror totypop bobäsostot i hohelola vovärorloldodenon! Momitottot totelolefofononnonumommomeror äror ...soskokojoja dodinon dodumommoma jojävovelol! hohejoj dodå!



 

Fredagen den 13!

Oooh, scary shit.

I och för sig så försvann strömmen i morse. Ett tecken!

Marta!

Härmed bojkottar jag din blogg om du inte börjar skriva inlägg som man förstår! Jag kan tillochmed skriva en liten dikt om mina känslor.

Det är jobbigt att inte förstå, det får himlen att verka blekgrå.
Nej, jag blir icket glad, kan ju rent av skriva en ballad.
Kan du inte skriva ett lustigt inlägg, kanske om en gubbe med skägg?
Nä, kanske inte, hellre om Jamie den vildsinte?
Fast lustig kanske inte är rätt ord, snarare mustig.
Fast det lät helt fel, lät mer som hans bakdel.

Det är så det känns.... Finns det ingen gräns? Jag får ju mens.

Till Rårå!

Rårå är en galen tjej, fanimej en innegrej.
Hon har långt mörkt hår, klipper det inte varje år.
Hon har långa hårtoppar, längre än många fetknoppar.
Hon skriver en dikt om mej, vilket jävla galej! Nej, hon skrev samma sak om mej!
Så här bra kommer hennes aldrig bli, till det behövs ju ett helt artilleri!
Det viktigaste är att avsluta med fräs, som en jävla fyverkeripjäs!



6/2

Fett kul! Jag och Rårå och Hanna köpte kinamat (bad idea) och drog hem till mig för en mysig liten förfest! Jag tänker absolut inte, no, not ever, gå in på detaljer men vi slutade på Kalles där det inte var särskilt partymood alls, så då drog vi till Olles där det var ännu mindre partymood, så då drog vi till Kalles igen där det var mer partymood men snuskiga 30-åriga män, som inte hade alla getter i hagen, så då sket vi i det och drog till Olles igen där det var ännu mer partymood. Där hade vi kul! Eller ja, allt är ju relativt. Men det var nice. Alla vakter sa grattis till mig, det var snällt! Sen drog jag och Ståhlis på efterfest, vilket var kvällen höjdpunkt! Trevliga människor och skön stämning.

Det roligaste måste ha varit när en tjej skulle ge mig massage, hon hade hört att hon var lätt bäst på att massera. Jag bara: Åh, suvve! Sen trodde jag för en stund att mitt huvud skulle lossna från axlarna och min hjärnsubstans långsamt flyta ut på golvet. Tjejen hade hårda nypor minnsan! Det hela resulterade i en mörbultad kropp och blåmärken på armarna. Jag hade inte hjärta att säga att hennes vänner inte var i det ärligaste laget. Kan ju hända att dom var skraja för stryk. Skulle jag ha varit.

Kl 05.07 promenerade vi hemåt.


Roli kväll yo

Igår var det riktigt roligt, kan jag meddela. Jag slutade halv två och då kutade jag så fort mina ben orkade hem till mig och dammsög hela lägenheten! Sen kom Marta inklampandes med grus under skorna, log ett groteskt leende och frågade om jag hade något ätbart hemma, kanske ett litet grodlår eller två. Nä, okej, riktigt så var det inte, men det hade varit en syn, må jag säga! Hohoho. Om sanningen ska fram så gjorde vi oss fina och rusade iväg till bussen som skulle ta oss in till stan. Där gick vi på finresturang och åt en mumsig måltid. Jag beställde faktiskt min första flaska laglig alkohol! Det var kul, jag fick visa mitt leg! Synd att tomten som tog bilden var en sån usel fotograf. Framhävde inte mina fotogeniska drag at all. Lol. I alla fall så blängde hon på mitt kort ett par minuter medan jag änglalikt satt och väntade på ett Grattis! Men icke. Tråkig brud.

Sen såg vi bio! Australia, lite väl klyschig på vissa ställen, men annars en helt utmärkt film! När filmen var slut upptäckte jag till min stora fasa att klockan var 21.47 och Hemmakväll, med skellefteås godaste godis, stänger 22.00! Så vi sprang och vi hann! Sedan satt vi uppe till klockan 03.22 och såg film, sen sov vi i tre timmar, sen gick jag till skolan. Sen slutade vi nästan direkt och nu ska jag snart in till stan och sen ska jag hem och sova och imorrn är jag ledig och då ska jag på krogen. Hihi.


IDAG FYLLER JAG ÅR

Nä, jag skoja bara.

Nä, skoja igen.

Grattis mig!


Idag efter skolan ska jag rejsa hem på min supersnabba bike och städa upp i min konstnärliga lägenhet så att inte Marta behöver gå in i hallen, sucka och fråga vart hon kan ställa fötterna, om hon råkat trampa på nåt viktigt osv. Nä, skoja bara, det är faktiskt inte riktigt så illa. Äh, min skrivfantasi sinar! Nu ska jag äta en semla till frukost! För jag fyller år!

Nice

Schyst, verkligen.


RSS 2.0