harryyyyyy

hahahahahahahahahhahhahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaa




School's out

Ibland saknar jag fan att gå i skola! Att sitta och skriva en uppsats i ett ämne som intresserar en, att vända och vrida på orden tills det blir sådär jävla bra som man vill ha det. När jag skaffar små mini-me's ska jag göra alla deras läxor. Och jag ska älska dom även om dom är dumma.

Grattis, kakor och vänner

Nu har jag precis smäckt i mig en fjärdedel av en kladdkaka. Och så glömde jag gå till gymmet. Jo, det är faktiskt sant. Jag kom på det 45 minuter innan det stängde, och då blev jag så ledsen att jag släpade mig till köket och bakade en kaka. Den var helt okej. Jag är en mästare.

Och så ska ju Sofie trycka upp tavlor på oss och det tycker jag är helt apgulligt av henne. Jag tror att hon saknar mig, så hon vill ha en vacker bild att titta på, bedåras över. Det här var mitt förslag:




Naw.

Dock blev formaten typ helt messed up, men jag tror att hon kommer på ett sätt att hänga upp mig nånstans. Jag saknar min vän. Det ska bli bra när hon kommer hit, då kommer jag känna mig complete!

Idag beställde jag en jeansväst. Jag har tänkt på den hela natten, och sen blev jag orolig att den skulle vara borta imorse när jag väl bestämt mig för att slå till. Men där var den. Den är fin! Och så är det ju förjävla synd att jag inte har kunnat använda min korta höst/vår-jacka som jag beställde ny i början av hösten, för det blev ju så jävla kallt så fort. Men den blir fin till våren! Fan vad jag längtar till våren nu. Idag är det en månad kvar till jul, samt Martas 18-årsdag! Grattis till henne! Jag skrev ett överentusiastiskt grattissms imorse, det var snällt gjort. På fredag blir det att åka till stan och fira och titta på Edward, jihoo!

Det var väl allt för nu, adjö

så är det ibland

Jag har inte så mycket att skriva idag. Förutom att jag kämpar med Martas present i ett försök att skapa den finaste presenten ever. Tack och adjö.

haha åh

HAHA, åh, nu rodnar jag och kan absolut inte sluta skratta. Det här måste verkligen, verkligen, verkligen vara det dummaste jag någonsin sagt.

Jag: förlåt juli om jag snattar bilder från du.
Jocke:
snattar bilen från DIG? kanske?
Jag: good point. det är ju min ändå min katt.

VA!? HALLÅ!? Nu, ett år senare, fattar jag att det är GRAMMATIKEN Jocke syftar på.
Och jag skrattar fortfarande. Så jävla korkat.



hej

nu har jag färgat mitt hår mörkt! det är fint, jag är nöjd.

haha

Jävligt kul.



DURÅ

Igår läste 19 personer min blogg! Nu är jag ju ungefär lika känd som Kissie!

Idag var jag på gymmet, jag gillar att träna själv nu för ibland får man superbra idéer! Fast inte idag. Idag var det nämligen en kille som ändrade tillbaka till en Chris Brown-låt 3 gånger på raken! Sånt kan verkligen irritera. Bra låt va, men vem tror han att han är liksom. Och sen, mina vänner, när han går in i det lilla rummet med alla yogamattor, då STÄNGER han dörren. Aah, okej, så det är DITT RUM NU ELLER!? Och sen finns det en kvinna där som aldrig ler. Jag ler, säger "hej hej" och ler. Hon säger "hej". Men hon ler inte. Jag förstår inte.

Lillen säger: dfc.dfc§rtftfg.
Han ger sig inte förrän han får gå lite på tangentbordet. Söt.



Hahahahahaha

HA HA HA, den här ungen är så jävla skön! Kära gode gud, gör så att jag också får roliga barn!




stackars blogg, stackars mig

Jag har försummat min blogg känner jag. Men jag har mycket i mitt huve. Bland annat min audition till Stockholms teaterhögskola som äger rum om 13 dagar! Usch. Jag har ångest. Jag brukar aldrig ha ångest. Jag vet inte ens om det är ångest. Det känns som ångest. Tror jag. Usch.

Jag vill äta. En massa. Äta massa.

tonight's gonna be a good night

Nu är jag uppe och vaken! Jag var vaken redan vid 9.10! Helt crazy! Idag ska jag försöka hinna repa igenom mina texter och packa en väska och sen dra till stan i kanonspeed. Min syrra var så snäll och lånade ut sin mp3 åt mig, det är så jävla svårt att sitta själv på bussen utan något att lyssna på! Och jag tappade ju min i en skurhink, och det var ju lite gay. Men nu har jag alltså en tillhands och det känns ju prima potatis! Nu ska jag ge min kisse lite mat och sen ge mig själv lite mat! Sen ska jag springa på konsum och handla grönsaker till tacos. Gött!

OCH IKVÄLL SKA VI HA KUL!

P.s Jag saknar dig Sofie! Men snart ses vi och det känns ju prima potatis! Puss på dig du e best. D.s


en weekend borta

Oj, sicken dålig upd. Kanske. Jag vet inte, jag kanske skrev igår. Eller fuskade med att lägga in ett videoklipp. Världens roligaste dock! Nu sitter jag i alla fall och funderar på vad jag ska ta med mig till stan imorrn. Jag drömde att jag glömde linsvätska, så det kan ju vara bra att komma ihåg den här gången. Imorrn kommer äga så jävla mycket. Jag känner det på mig, min mage kurrar. Det är ett gott tecken. Gott, hehe. Eh. Jag fick rabattkuponger på Max! Det är gott. Hehe. Jag vet inte ens vad det här är för inlägg, typ mitt värsta någonsin. Kanske upd mer i helgen, kanske inte. Mina 13 läsare förlåter nog ändå. Adjöken!


galet roligt!

Den här filmen har jag helt ärligt snott från Linn, tack Linn! Det är det bästa jag nånsin sett! Se och skratta till ni svimmar. Albin in my heart!




Mitt liv som hund

Hej hej, hur mår ni jag mår bra. Idag har jag hunnit med mer än jag gjort på en månad! Jag har färgat håret, träffat Jenny för en fika, och slängt soporna. En mycket händelserik dag! Imorrn ska jag äta lunch med Jenny. Det känns bra att ha ett mål i livet. Vi pratade förövrigt om just det, mål i livet. Jag måste verkligen få tummen ur och göra nåt av mitt liv så att jag inte blir ett fall för soc och sover mig igenom livet. Det skulle suga. Kanske.

Idag har jag blivit brunett! Det känns bra, lite chockartat när jag kollar mig i spegeln och tror att jag blivit lesbisk. Damn girl, your hot! Men oj, det var ju jag he he. He. Hehe. Så dålig.



SHOPPP

Imorrn ska jag shoppa. Härligt! Ibland är det faktiskt nödvändigt för att man ska känna sig lite levandes. Jag vet att det är låter som att jag är en shopaholic, och det är jag väl. Men why naught!
Men vad sjuttsingen ska man ta på sig! Man vill ju vara lite fin när man ska vistas bland människor.

Nä, men seriöst. Jag har lite ont i ryggen. Och lite i huvudet.

Och sicken tur att Ulrika valde Lasse! Han verkar ju vara en reko kille.

Och på lördag blir det att dra och träffa Rårå och Co! Det blir roligt!

Jag var deppig när jag vaknade i morse. Jo, tro det eller ej.


McDreamy

Inatt drömde jag att min mamma berättade för mig att jag hade en syster som jag inte vetat om. Jag drog direkt upp mobilen ur fickan och skickade ett sms till mina vänner: "Okej, det här kommer låta jättekonstigt, och du kommer säkert inte tro mig, men Carolina Gynning är min syster!"

Ja, jag har kopierat den här texten rakt av min statusuppdatering på facebook. Men finns det gröna katter? Nä, just det. En gång tänkte jag skriva om en grön katt på en svenskauppgift. Man skulle skriva en dikt med ett budskap och jag tänkte skriva nåt klyftigt om en grön katt, och få fram själva slutsatsen att alla människor är olika. Sån där skit, ni vet. Jag skrev aldrig den där dikten. Förjävla invecklat. Tror jag gjorde den 282938 versionen av Rosor är röda istället.

ibland


Marta tar fram min smarta sida.

Att hitta namn.

- Vad heter hon nu igen? Katherine Heel ..Haigh ...Heil!

Ståhl är det bästa jag känner.

Att äta mat.

- Man ska inte äta ståendes, då hamnar inte maten rätt i magen.
- Men ofta grottmänniskor hade stolar.

Rårå är det smartaste jag känner.

Att rulla tungan framför spegeln med en vän.

- Det är genetiskt.
- Är det? Ingen i min släkt kan göra så.
- Inte min heller.

Hanna och Rårå goes men.


- Du skulle vara den blonda med backslick och så otrolig omogen humor att alla tjejer skulle falla som om dom blivit träffade av kulor. Och jag skulle vara invandraren som ingen ville ha.

SJUK

Igår plockade jag mina ögonbryn tills jag grät. Haha, vad dom lät håriga! Nä, det var inte så farligt. Kändes mest som en friskhetsritual. Inte så att jag är sjuk eller nåt. Eller jo, febersjuk alltså. Alltså inte dåtidens fruktade 'feber' utan mest bara en virusinfektion typ. I alla fall. Man känner sig lite friskare när man har fräschat upp sig lite. Så när jag orkar ska jag rent av raka mina ben.

Har inte så mycket mer att tillägga än att det suger att vara sjuk och att håret tovar sig och man svettas och fryser och mycket mycket mer. Jag uppdaterar när det jävliga lämnar min kropp.

Och jag ska ju bli brunett! Ja, jag vet att jag tjatar mycket om saker som jag aldrig gör, t.ex det där kopparblonda, men vafan. Ett tecken är ju ett tecken! Men brunett känns sjukt rätt och jag lovar att genomföra färgningen!


RSS 2.0