Radiohjältinna

Idag har jag varit med på skolans livesända radioprogram! Varför det, tänker ni då, JO för att jag har en sån behaglig röst. Jag var väldigt duktig. Agerade anti räddamiljön-fjortis och pratade med lidingö-i.

SUPERSTAR!



Nu försöker jag skriva en pisstråkig rapport som ligger till grund för mitt betyg och jag är sämst. Fick vg i arbetsmiljön och säkerheten även fast jag har undvikit att lämna in en uppgift.  Fast då tänker ju mitt lilla huvud för sig själv: Tänk om jag hade lämnat in den, skulle jag fått mvg då? Nej, säger mitt förnuftigare jag. Och nu mår jag mycket bättre!

hej

You know what it's time fooor?
SKRYTDAGS

jag fick mvg på skriftliga nationella jippi hehe hej då

Förlåt bloggen snela hata inte mej

Jag har rådissat min blogg i ett antal dagar nu. Men ursäkta mitt oförlåtliga beteende! Jag har ju säkert sabbat mina chanser till att vinna Elins tävling nu. Linn kommer säkert vinna. Om du ser det här Linn, så slår jag efter dig med mina klor en halvmeter ifrån ditt ansikte och vrålar som ett kastrerat lejon. Anywhoo, idag ska jag råna banken på mina egna pengar. Undrar om man skulle råna banken och bara ta sina egna pengar, räknas det ändå som ett brott då? Vad ska man säga liksom, VAFAN JAG TO JU BARA MINA EGNA JÄLA PENGA! Sen blir man skjuten i benet med en elpistol och bara typ rycker. (McGee, NCIS reds. amn.)

Idag var arbetsförmedlingen här och prata och jag bara åååh, jag orkar inte lyssna på vad det nu än var dom sa. Jag fattar inte varför jag alltid går på det där. Kom och lyssna på arbetsförmedlingen! Men Hanna, minns du inte senaste gången dom var här? Men dom kanske säger nåt intressant nu! Okej, skyll dig själv. AND SO I DID. Jag satt med ett fånigt leende påklistrat och tänkte på hur gott min deodorant luktar. Om det inte vore sett som ett psykiskt instabilt beteende skulle jag lukta i mina armhålor all day long.

Ska jag dra ett roligt skämt? JA! Nä, det går inte, du är för lång bort. Ja når int.
(Elin, ingen fattar det här skämtet. Varför inte lixom?)

Men jag kan berätta nåt roligt som Marta sa när jag pratade i telefon med henne och samtidigt sprang runt och letade efter min hårsprayskork.

- Åååh, jag hittar inte min kork!
- Du kan ju prova leta mellan axlarna.

Haha, så jävla klockren.

Nu ska jag snart ha samhällslektion och då kommer Lars Ohly och pratar med oss. Jag tror fortfarande att det är Fredriks otroligt roliga humor som ligger och lurar, men det återstår att se.

Tack o hej, leverpastej.

Det är slut med Pelle

Pelle ist mucht finito. /Måns

Nu har vi ätit en röra av obestämbar karaktär i vår opersonliga matsal och nu vill vi in till stan och äta glass och titta på dansarnas föreställning Spotlight. Fett med bra ska ni se.

Solen lyser och jag är glad, inte så att man fryser!

Ett rim från mig till er.

Den här är till du

Elin! Kanske Elin Lanto, Lant-Elin. Landet-Elin. Elin som bor på landet. Eller det vet jag ju inte, men eftersom hon är en betald skådespelerska så kan hon spela bonnläpp om hon vill. Hon har en tävling på sin blogg som jag jättegärna vill vinna så Elin om du ser det här så Hej, du är snäll och jag gillar din bil.

Nu sitter hon och sjunger och jag skrattar med och tycker att hon ska fortsätta ge luft åt sin polerade pipa och sen berättar hon om en kille som kallade henne fjortis och då drar jag in luft i lungorna och säger vilken skit. Jag vill vinna, så Elin om du ser det här så är du ingen fjortis och du har en fin sångröst.

Heja den universala kvinnokomplimangen!

RSS 2.0