Hejsan Rårå!

Jag vet ju hur ofta du går in på min blogg och tänker Åh, nu ska jag gå in och kolla om Hanna har gjort nåt roligt! Och varje gång blir du lika besviken över att se att mina en gång så flinka bloggfingrar har tjocknat och inte kan trycka ner tangenterna längre. Men är man en deg, så är man.

Idag när Sofie skulle öppna dörren höll Little Stuart på att rymma. Det var lite läskigt och alla som inte har sett P.S I love you borde se den. Jag har sett den typ hundra gånger eller ca fem och jag brukar alltid spola fram till mina favoritdelar hihi nördigt. Och Linn har fått jobb, jippi! Och Plesner har klarat teorin och ska köra upp, Jippi! Och Rårå äter inte cheeseballs och ska köra upp, Jippi! Och alla andra är super, Jippi! Och jag skrubbar toaletter från och med måndag, Jippo.

Jag saknar er! Men vi ses snart :)

Puss på er alla!

Till er!

Tre relativt korta år har gott och nu har klassen gått skilda vägar. Vi har haft så otroligt många underbara stunder och allt lever kvar. Jag skrattar som en galning när jag tänker på allt! Ni är alla helt underbara och även om jag inte har varit lika tajt med alla som ett par leggins från bikbok så blir mitt hjärta varmt av att tänka på er ändå.

Ni har gjort mitt liv lite rikare. Kärlek till er!


ES3C
06-09

Vi ses snart
/Hanna

RSS 2.0