SOFIE

Jag och Erika bestämde en myskväll med Idol och annat gottit. Istället fick jag Sofie! Som jag har saknat henne!
Såhär var det.
Jag pratade med Sofie på msn, babblade på om ingenting som vanligt, när hon säger: Jag har en överraskning till dig! Haha, vadå? säger jag. Det kan jag ju inte säga, säger hon då. Men geeeree, du kommer säkert hit!
Haha, vadå, skulle jag ta tåget från Karlstad upp och vända eller? Haha, njä, okej, säger jag då. Jag skulle få veta på torsdag ..kanske. Alltså igår. Men jag tänkte aldrig på att fråga så dagen rullade på som vanligt. På fredagen skulle jag och Erika se Idol på kvällen. Jag ringde och hon sa att hon kunde komma förbi och hämta mig. Jaha, tänkte jag, har Erika skaffat bil! Jag springer nerför trapporna i mitt hus för att möta henne och åka mot Konsum. Hon ser lite konstig ut, tänker jag, sjukt ivrig typ. Jag slänger upp dörren och tittar frågande på henne. Hon ser fortfarande lika konstig ut. Haha, kom då, fishuve! säger jag och går mot bilen. Men hon står kvar, så då vänder jag mig om för att fråga varför hon ser så konstig ut och sen får jag årets chock. DÄR STÅR VÄRLDENS BÄSTA SOFIE!!!!!! Jag flyyyger som vinden, hoppar på henne, kramar henne, skrattar och sen börjar jag lipa. Ja, lite känslig, jag vet. Sen börjar jag skratta, sen lipar jag lite till och sen frågar jag om min mascara runnit.

Dubbelt upp av chips, dip och cola och lite kärlek rikare drar vi hem till Erika, skrattar och tittar på Idol. Vilken jävla toppenkväll. Tack kompisguden för att jag har världens finaste vänner som är bra på bra överraskningar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0