Lol

Nu ska jag försöka få Rårå att vända sig om med hjälp av tankekraft.

............

Det sket sig.

Nu är det inte så jävla länge kvar till jag och min ex-roomate åker till Skottland och fiskar gammelodjur i sjön.


hej era jävlar

Nu friar Lucas till Peyton på teve. Hm, hon verkar inte helnöjd ... han smörar på, använde titeln från en Metallica-låt.... hon tvekar kraftigt, shit hon hatar verkligen OTH. Hon vill vänta ett år, stackars Lucas. Han tvekar på att dem kommer hålla ihop ett år till ...hon undrar varför  han vill gifta sig ... hon är rädd att dom kommer göra slut efter hans besök ...
och nu åker han hem medan hon sover. Och han har gjort en skiva till henne med låtar som skulle få henne att tänka på honom osv. Och nu ska han till N.Y för att träffa lite folk som vill ge ut hans bok! Och Peyton gråter.

Varsågod, en förstaklassig spoiler.


ehgh

Nu har jag precis avklarat årets första prov. Ställde in på mig att se sådär avslappnat genialisk ut där jag satt med mitt lilla äpple och en penna bakom örat. Måste ju ha imponerat på min lärare. En del i provet var att skriva vad man skulle göra när Tora, en liten dam som legat i koma i 100 år, kommer in på mitt kontor, statsminister Hanna, och ber mig berätta om vårt statsskick. Imponerande va? Hundra år och allt. Så jag skrev att jag gav henne blommor och en chokladask för att hon hållit ut så länge. Och så informerade jag Tora litet granna och önskade henne lycka till!

Nu ska jag försöka bränna ut min monolog. Undrar om jag ska satsa på att vara så dålig som möjligt så att min lärare inser att det inte alls är någon bra idé.

herrå


Tommy 4 ever




Hahahahahahahahahahahahahahahahahaahhahaahhahahaha

Long time no see

Jobbigt när man tar ett sånt där uppehåll i skrivandet. Man orkar liksom inte komma igång igen. Och sen så är det ju den stora feta frågan: Vad fan ska man skriva? Blondinbella var inte bra på att dansa cha cha. Det kan jag skriva, för det är sant. Och Rårå slog mig igår! Fetaste bitchslapen ever in my face. Ursprungligen var det meningen att hon skulle slå mig så att jag blev alldeles misshandlad och inte kunde framföra min monolog på öppet hus, vilket jag känner fett med pirr i min mage för. Jag har inte ätit godis på typ en vecka heller. Och så går det inte bra med mitt pluggande. Där skulle godiset kunna spela en avgörande roll, men icket! Får inte, får inte,

OCH JAMIE ÄR DÖD! Jag kan inte fatta det. Jag kan inte ens lipa ordentligt. Jävla skit. Och nu helvete piper det i mitt öra också! Hata mig då.

Åh, och så köpte jag en klänning igår. Ser lite ut som barnen i buller-byn vs Koola (H)Anna och den är söt.
Fast det tog typ en timme i omklädningsrummet innan jag bestämde mig. Eller ja, efter övertalning av min kära syster och min mor. Här kan ni tänka er att det är en liten smiley. Jag har faktiskt inte någon smiley alls i min blogg (tror jag). Passar liksom inte min image.


RSS 2.0