Byter blogg för tillfället

Eheh, vet att jag aldrig skriver här längre. Men jag åker till Irland nästa vecka, så då ska jag skriva en reseblogg på Pite-tidningen.se. SÅ, ni hittar mig hääär http://www.pitea-tidningen.se/om_unga/om_bloggar/bloggare.aspx?blogg=5615723

SES!

grreeat

Idag har jag köpt en sån där mini-PC. Frågade killen på Expert om han trodde den passade mig. Ja, den är inte så avancerad, sa han. Aha, nä, men okej. Visst. You're the expert.

Shake that asssssss

Det är dags nu, känner jag. Dags att get my ass moving och få lite kondition. Jag menar, snart måste jag kunna orka springa längs Cliffs Of Moher med ev. en stilig irländare och då måste jag kunna hålla ut längre än 10 meter. Annars tar det liksom bort en del av charmen. Så nu, kära vänner, är det dags att snöra på sig pjucksen och powerwalka järnet. Mesigt, tänker ni, men jag har prövat gym och det skulle ju vara helt idealiskt om det inte hade funnits nån kotte som ständigt bytte låt till Chris Brown - With you. Alltså. HELA tiden. Hehe, inte för att använda det som en ursäkt. Det skulle jag aldrig göra. Heh.


Jag är kär

Olle Hedberg, från Gotland, boendes på en båt i södertälje (nej, jag är ingen stalker, han sa faktiskt det här på teve, säkert som en hint till mig), om du läser det här så vill jag bara säga att du är alldeles alldeles underbar.

Jag är medveten om att jag skrev ungefär exakt samma sak om Calle, men han är ju så 2009.


Shoppoopop

Satt och funderade på att beställa hem ett paket med Proactiv. Shopoholismen har tagit sig till en helt ny nivå. Men vad jag skulle komma till är att jag ångrade mig, men nu ser jag Proactiv-reklamen överallt! Den stirrar mig i ögonen som Bilbo när han vill ha ringen, men jag känner bara Don't tempt me, Frodo! Jag tänker inte! Det är parabener i sånt, vet inte riktigt vad det innebär, men halla, man har ju hört.

Att köpa dator

- Assa, jag ska köpa en dator. Hur vet man att en dator är bra?
- Man frågar dom i affären.
- Eller så tar man bara den som har mest av allt. Typ GB och sånt.


Ja, det lät som en smart idé.

RSS 2.0